JURIČAN NA SUD ZBOG ŠATORA: Kaže da je to hrvatski običaj, a za svjedoke poziva Glogoškog, Klemma, Deura…

Redatelj Dario Juričan, koji se natjecao i za predsjednika države, a poznat je po svojim objavama koje kontinuirano prozivaju fradonačelnika Zagreba Milana Bandića. objavio je kako je dobio poziv za sud.

dobio je kaznu od 700 kuna zbog postavljanja

Podsjećamo kako je Juričan postavio šator prilikom performansa zvanog “Desant na Holding” ispred zgrade Zagrebačkog holdinga i ljudima je dijelio janjetinu.

Ptom je dobio kaznu od 700 kuna na koju se žalio, pa je uslijedio poziv na sud.

Juričan se domislio i piše kako će za svjedoke pozvati Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića.

Može se iščitati kako je riječ o ljudima koji su organizirali ili podržavali prosvjed u šatoru pred Ministarstvom branitelja na Savskoj cesti u Zagrebu za vrijeme vlade Zorana Milanovića.

Na Facebooku Juričan piše:

JANJETINA NA NAPLATU!
Evo nakon 7 mjeseci pravna država me zove na megdan radi navodnog nelegalnog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga u siječnju 2020.

Postavljanje šatora je stari hrvatski običaj i ja ću kao svjedoke zvati: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića.

Njihove adrese su mi nepoznate, a nisam siguran u kojem stanu preživa Bandić jer je pored svoga stana u Bužanovoj 4 koristio i raspolagao s još tri tajna stana.

Navedeni svjedoci će sudu obrazložiti što znači spontano okupljanje, postavljanje šatora i nenaplate kazne za 555 dana koja se meni, malom krimosu, želi naplatiti za jedan dan za šatore koje nisam osobno postavio.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/milanbandicgradonacelniksvemira/posts/350438493027030″ bottom=”30″]