ŽELJKO SAČIĆ: S pokličem “Za dom spremni” mnogi su poginuli za ovu, današnju, slobodnu Hrvatsku

Nakon što je Visoki prekršajni sud donio pravomoćnu presudu prema kojoj je pjevač Mario Roso, koji je otpjevao “Bojnu Čavoglave” s pozdravom “Za dom spremni” – kriv oglasili su se i oni, koji poput ratnika i generala Željka Sačića, smatraju da je sramotno i bogohulno dirati u pozdrav koji je bio na usnama i onih koji su umirali za današnju slobodnu državu Hrvatsku.

Sačić je ogorčen i vrlo oštar, a njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Glupi, neobuzdani, uzoholjeni i razbahaćeni mrzitelji hrvatskih branitelja, HOS-ovaca, čiji je to bio ratni znak… pozdrav i poklič .. Za Dom Spremni !

Nikad se nećemo odreći naše hrabre hrvatske ratne subraće…Nisu oni ’91 nit mogli braniti ustašku NDH-a, već samo i jedino…Ustavom RH, iz 1990.g. ,neovisnu, suverenu, demokratsku državu Hrvatsku i slobodu Hrvatskog naroda…

Jedino o tome i pjeva naš Marko …u budnici ” Čavoglave.”.. I mi svi, hrvatski domoljubi, hrvatski ratnici, ćemo tako, dok je svijeta i vijeka, u našoj hrvatskoj Državi….u spomen na sve poginule, stradale, nestale u Domovinskom obrambenom ratu …

Nezahvalna bagro, te krvave ’91.. im ništa niste branili .. niti ih kažnjavali zbog tih oznaka. ..ni u Vukovaru, Škabrnji, Maslenici…kao ni svugdje na crti tada okupirane Hrvatske.. .

Kukavice, sram vas može biti .. pravnim nasiljem nam navlačite na hrabra pobjednička hrvatska prsa stigmu davnih, pretragičnih, crnih dana… zaslijepljeni velikosrpstvom ,četništvom, jugoslavenskim unitarizmom i – protuhrvatstvom… pa ne razabirete dobro od zla.

Nedostojni ste žrtve naših hrvatskih HEROJA! Bogu hvala, kao i svima nama, hrvatskim braniteljima, koji su tih sudbinskih dana za opstanak hrvatskog naroda i Države Hrvatske bili ZA DOM SPREMNI !!!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=681481332370400&id=100015256176803″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!