ŽIVI ZID: Nemojte plaćati prirez – Karamarko kaže da to nije kazneno djelo

Podijelite članak

živi zid

Živi zid je i te kako aktivan na svojem FB profilu. Tako je objavio i najnovije poglede na politiku u Hrvatskoj. Ovo je njihova objava.

“Nemojte biti budale i plaćati prirez. Prijavite se svi u Samobor”, poručuju na Facebooku iz Živog zida. “Karamarko kaže da to nije kazneno djelo. Također, slobodno svi dignite povlaštene braniteljske stambene kredite i trošite taj novac kako god želite. Niti to nije kazneno djelo prema Karamarku.

Kad običnog malog čovjeka uhvate u nekom prekršaju, on ne može reći poput Karamarka: Nema tu elemenata kaznenog djela. Recite mi koliko političara sada živi u sivoj zoni? Malom čovjeku slijedi novčana kazna i kazneni progon, a ako kaznu ne plati, ovrha računa, a kasnije i deložacija iz kuće ili stana.

Članska iskaznica HDZ-a vam dozvoljava krađu bez ikakvih sankcija. Ako želite biti lopov, a bojite se da ne završite u zatvoru, samo se učlanite u HDZ i nećete imati nikakvih problema. I naravno: STEGNITE REMEN BANDO SIROMAŠNA. SAMI STE SI KRIVI ZA NEIMAŠTINU. REŽITE KRUH NA TANJE ŠNITE. TKO JE JAMIO, JAMIO JE!”

Komentiraj