ŽESTOKI OKRŠAJ: Ne samo da ste bezobrazni, nego ne znate ništa – Plenković počastio Marasa

Podijelite članak

Do žestokog okršaja na sjednici saborskog odbora došlo je između SDP-ovog zastupnika Gordana Marasa i premijera Andreja Plenkovića.

Maras se osvrnuo na premijerovu izjavu kako neće dopustiti da se njegovu Vladu etiketira kao korumpiranu.

“Ovo je najkorumpiranija Vlada od početka ’90-ih, nije opozicija parkirala Mercedes u dvorište Žalac ni nakrcala imovinom Kuščevića i Marića, ili ušla u deal s franjevcima”, krenuo je oštro Maras.

“Kako onda imate obraza ovo reći, a vi i vaši ministri ste pvu vladu napravili najkorumpiranijom. Temeljem čega tražite čisti početak?”

Podsjetio je i na 750 tisuća prikupljenih potpisa za referendum protiv mirovinske reforme, odnosno, kako tvrdi, protiv Pavića koji je sad nagrađen.

“Maras kao ‘stalker’ koji me slijedi po odborima, čestitam mu na brzini trčanja za mnom po odborima”, bocnuo ga je Plenković dok je Maras vikao da je to sramotno vrijeđanje zastupnika.

“Bez argumenata napada mene i vladu, a kad mu se odgovori, plače. Vi očito ne trpite kritiku, malo ste mi netolerantni”, nastavio je Plenković.

“Ne da ste me uvrijedili, nego ste me smrtno uvrijedili kad kažete da sam korumpiran, a ovo što ste vi stocker, to je drugo. Ako želite plakati, isplačite se pa se vratite. Ne samo da ste bezobrazni i upadate u riječ, nego ne znate ništa… Plačljivko je sad napustio Odbor”, uzvratio je oštro Plenković.

Maras se potom oglasio na Facebooku:

“Bahatlija vrijeđa i ne odgovara na pitanja o korupciji. Katastrofa je kakvog premijera ima Republika Hrvatska!” napisao je Maras i brzo još dodao:

“Jedva čekam da bahatlija dođe na Odbor kojim ja predsjedam u 16.00 neka pripremi odgovore na jednostavno pitanje. Zašto je smijenio ministre optužene za korupciju koje je do jučer podržavao?”

Komentiraj