ŽEPINA PORUČIO ŠKORI: Sve su to neistine, laži i objede, nemam drugih riječi

Nakon što je Miroslav Škoro, bivši čelnik Domovinskog pokreta potvrdio da je krajem srpnja Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznene prijave protiv bivšega glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić, nema mira u Domovinskom pokretu.

Škoro je rekao i kako njegova asistentica Nikolina Brajković nikad nije imala karticu Domovinskog pokreta, a za svoje stranačke kolege kaže kako ga žele oblatiti da bi preuzeli stranku koja će u iduće tri godine prihodovati 24 milijuna kuna. Poručuje da i dalje ostaje u politici.

Bivši glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina za N1 televiziju demantirao je Miroslava Škoru i kaže da nikada nije dobio ovlaštenje da ima uvid u stranačke financije iako je po Statutu bio odgovoran za financije. Koristio je debitnu karticu, ali napominje isključivo za stranačke troškove. Je li Škoro svoju koristio i privatno, kaže da ne zna, jedini koji su imali uvid u funancije, kaže, bili su Škoro i njegova asistentica Nikolina Brajković.

“Činjenično stanje je sljedeće: u stranci nikad nije postojala niti jedna kreditna kartica za koju ja znam. Gospodin Radić, Škoro i moja malenkost imali smo debitne kartice od Domovinskog pokreta. Razlika je velika. Koliko znam, Radić nikada nije svoju ni podigao u banci. Što se tiče moje, odnosno DP-a koju sam ja koristio, sve je vrlo transparentno, lako je utvrditi. Nikada niti jedna stavka mimo stranačkih nije plaćena tom karticom. Sve ostalo su neistine, laži i objede. Nemam druge riječi kako bi to nazvao”, rekao je Žepina.