ZBOG KORONE U BOLNICI: Stephan Lupino ležao u KBC Dubrava, poziva građane na cijepljenje

Stephan Lupino (69), poznati fotograf i umjetnik Stephan Lupino zbog korone je bio u bolnici u zagrebačkoj Dubravi deset dana, a zbog svog iskustva pozvao je sve na cijepljenje.

Kaže da je cjepivo protiv virusa primio među prvima i zahvaljuje liječnicima jer bi prošao puno gore da se nije cijepio.

“Ja sam uistinu bio odgovoran u svakom pogledu, ali sam unatoč tome završio na Covid odjelu Kliničke bolnice Dubrava. Bez odgovarajuće pažnje vrlo susretljivog medicinskog osoblja moj oporavak bi zasigurno bio puno teži, ali da o tome puno ne govorim spomenut ću samo to da su mi liječnici rekli da bih prošao puno gore da se nisam cijepio”, izjavio je za šibenski.hr.

Zbog svega je poslao građanima poruku: “Dakle, dragi moji ljudi cijepite se dok je još vrijeme, jer je ova opasna i nepredvidiva bolest naprosto osvojila cijeli svijet.

Zar ne vidite da nam svakodnevno i u Lijepoj Našoj odnosi brojne živote?”, zaključio je Stephan, a šibenski.hr prenosi da je umjetnik uistinu potresen onime što je vidio u bolnici.

Stephan trenutačno priprema veliku izložbu u Vukovaru koja se otvara 28. studenog, a najavio je i izložbu u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu 19. studenoga posvećenoj korisnicima Udruge Sunce Novi Marof.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!