ZAVRŠIO NA POLICIJI: Ognjen Vukojević, bivši reprezentativac, prijavljen za nasilje

U prostorije PU zagrebačke priveden je Ognjen Vukojević, bivši hrvatski reprezentativac, igrač Dinama i sadašnji izbornik hrvatske nogometne U-20 reprezentacije.

Priveden je pod sumnjom počinjenja kaznenog djela prijetnje, a kako piše Jutarnji list, prijavio ga je netko iz obitelji nakon što je došao kući u alkoholiziranom stanju te je supruzi prijetio da će ubiti nju te njenu majku i sestru.

U prijavi stoji optužba za verbalno nasilje i prijetnje, a policija je odmah obavila pretres njegovog stana u Zagrebu kako bi se otkrilo posjeduje li Vukojević vatreno oružje.

Bude li prijavljen od strane policije, odmah bi mogao na prekršajni sud, a ako se podnese prijava za kazneno djelo prijetnje, Vukojević bi mogao ostati i u istražnom zatvoru.

Prenoćio je na Oranicama, a iz policije kratko: “Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i kazneno je prijavljen zbog prijetnje”.

Vukojević je u subotu ujutro dovezen na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo te je pušten da se brani sa slobode.

Određena mu je mjera zabrana približavanja supruzi na 200 metara te mjera napuštanja doma u kojem s njom živi.

Vukojević će se braniti sa slobode.

Podsjetimo, Vukojević i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor oženili su se u listopadu 2016. godine u crkvi Svetog Ivana Krstitelja u Zagrebu.

Hrvatski nogometni savez poručio je kako “najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatraju temu obiteljskog nasilja”.  U priopćenju su naveli i kako su sa slučajem upoznati iz medija te “ne raspolažu sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo”.

“HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice”, kažu u HNS-u.

NAJNOVIJE:

DETALJI NASILJA: Ognjen Vukojević ne smije blizu svojoj supruzi – evo i zašto – čitajte OVDJE.