VIDEO: VELEMAJSTOR NA GITARI – Miljenko Milinović Mića predstavlja novi singl ‘Dječja igra’!

Miljenko Milinović Mića, gitarist koji je mnogima inspiracija i nadahnuće, zbog drugačijim načinom sviranja koristeći ‘bottle neck’ dobio je fusion zvuk.

U svom prepoznatljivom slide guitar G tune-u Miljenko Milinović Mića donosi nam razigranu melodiju ‘Dječja igra’ prožetu emocijom radosti i bezbrižnosti za koju je snimljen i video spot u režiji iskusnog Vedrana Raosa čiji smo rad imali priliku vidjeti u spotu za Mićin singl prvijenac ‘Red and blue’.

‘Nakon kratke pauze od snimanja posljednje pjesme ‘Red and blue’, ponovni susret u studiju izazvao je radost i sreću. U tom raspoloženju smo htjeli izdati neku veselu pjesmu. Neopterećeni bilo čime, snimili smo jednu moju temu koju Zvone Domazet i ja odavno sviramo. Pjesma nam je obojici ‘sjela’, a ono što nam je cilj i jedino bitno je zadovoljiti i razveseliti dosadašnju, ali i  buduću publiku’, kazao je Miljenko.

Miljenko Milinović Mića potpisuje glazbu za novi instrumental ‘Dječja igra’ dok je aranžman i produkciju uradio zajedno sa Zvonimirom Domazetom, aranžerom i gitaristom s kojim je surađivao na svom zadnjem uratku ‘Red and blue’. Inače, Miljenkov život  obilježila je glazba i gitara, a vrlo rano zavolio je rock i zaljubio se u jazz, te tada mega popularnu grupu Leb i Sol. Danas s ponosom ističe i to kako ga podržava i Vlatko Stefanovski, kantautor i gitarist bivšeg Leb i Sol.

Autor glazbe: Miljenko Milinović Mića

Autor aranžmana: Zvonimir Domazet/Miljenko Milinović Mića

Glazbeni producent: Zvonimir Domazet/Miljenko Milinović Mića

Tonski snimatelj: Zvonimir Domazet

Video: Vedran Raos/Pluteum Digital