VIDEO: URNEBESNO – Hipnotizirala vas je Vladimira Palfi, rekao Maras predsjedničkom kandidatu Pernaru

Čim je napustio Živi zid, saborski zastupnik Ivan Pernar najavio je mogućnost kandidature za predsjednika Hrvatske.

Da će se doista kandidirati napisao je potom već nekoliko puta na Facebooku, a među ostalim objavio je i snimku koja o tome govori.

Uz snimku je objavio:

“/ODBACITE DILEMU LAŽNOG IZBORA IZMEĐU KOLINDE I MILANOVIĆA/

Pozivam hrvatski narod da odbaci dilemu lažnog izbora između Kolinde i Milanovića i da odabere jedinog kandidata koji će se boriti za većinu u našem društvu”.

No, kada je u Saboru govorio o tome kako ne treba izabrati niti Grabar Kitarović niti Milanovića, te poručio narodu da se probudi iz hipnoze, sve je komentirao SDP-ov Gordan Maras, koji mu je među ostalim poručio:

“Meni je drago da ste se vi probudili iz hipnoze, nakon pet, šest godina kada vas je Palfi hipnotizirala… I sada slobodni, lišeni okova Vladimire Palfi ste krenuli u borbu za hrvatski narod.

Zamislite koliko biste vi puno toga već napravili da vas Vladimira Palfi nije okovala… U Hrvatskoj bi se živjelo prekrasno, cvalo bi cvijeće…da Vladimira Palfi nije okovala Ivana Pernara.

Vi ste se sad oslobodili, imate svu energiju, lepršavost, nakon što vas je Palfi tlačila pet godina… I više od toga… Kada ste toliko napravili s Palfinim okovima, sada ćete bez njih napraviti puno više…”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/videos/419458885574556″ bottom=”30″]