VIDEO: TEDI SPALATO – ‘Ja sam jedan ispunjen čovjek, i s ljubavlju, i s glazbom’

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Tedi Spalato je najavio posebnu glazbenu poslasticu, a progovorio je i o privatnom životu.

Glazbenik koji već nekoliko godina živi u Solinu pa su ga njegovi sugrađani prozvali Tedi Salona, trenutno priprema dva albuma. Jedan je studijski, a drugi radi kod sebe doma, i to na staromodni način.

‘Studijski album je gotov, prije dva dana je zadnja pjesma završena. Ovaj koji radim doma sa staromodnom, u navodnicima, tehnologijom, to radim dosta sporo i pedantno… Njega ćemo završiti vjerojatno do kraja godine’, najavio je Tedi Spalato.

Prisjetio se i Olivera Dragojevića s kojim je dijelio veliko prijateljstvo: ‘Svaki dan mi fali. Zapravo, svaki dan sam ja s njim, na svoj način. Penjem se nekom vertikalom negdje do njega, pa mi on šapne što valja, što ne valja’.

Prije nešto više od godinu dana, Tedi se u javnosti pojavio s novom djevojkom.

‘Nisam zaljubljen, ja volim’, bio je Tedi kratak i jasan. Giuliano ga je upitao i hoće li ikada stati pred oltar.

‘Ajmo najkraći odgovor – sve je moguće, sve dolazi u obzir. Ja sam stvarno sretan čovjek s osobom s kojom živim i s kojom dijelim svakodnevni život, pomažemo si, poštujemo se. Ja sam u ovoj fazi života, poodmakloj – jedan ispunjen čovjek, i s ljubavlju, i s glazbom.’

U sklopu izazova otpjevao je Gibonnijev ‘Divji cvit’.