VIDEO: SVE ZA RUDIJA: Zastupnici Petek i Mišić dokazuju da znaju napraviti kućicu za pse

Podijelite članak

Na kritike koje su mu upućivali gradski zastupnici Renato Petek i Matej Mišić gradonačelnik Milan Bandić je više puta ponavljao: “Ne znaju oni napraviti ni pesju kućicu za Rudija”.

Za one koji ne znaju, Rudi je gradonačelnikov pas, a Banidć je često govorio da mu kritike upućuju zastupnici “koji nisu napravili niti pesju kućicu u životu”.

Ponovio je to i prilikom otvaranja radova za sljemensku žičaru, prisjećajući se eventa zastupnika http://bit.ly/2EcCACJ koji su ga podsjetili na neispunjeno obećanje da će žičaru u rad pustiti na Silvestrovo 31.12.2018.

Zbog toga su se zastupnici Petek i Mišić uhvatili posla i napravili pasju kućicu za Rudija, a budući Petek ima istog psa kao i gradonačelnik Bandić, imali su pri ruci i živi model.

Isporuku kućice, kao i prigodnu pressica, zakazali su za ponedjeljak, 18.2. u 12 sati ispred zgrade Gradske uprave.

Sve o najavi kao i samo događanje možete pratiti na: bit.ly/2SXnZ6C

Izradom kućice za gradonačelnikovog psa Rudija, gradski zastupnici Matej Mišić i Renato Petek su ispunili gradonačelnikov preduvjet za nastavak razgovora oko sljemenske žičare, kažu.

Zastupnici Petek i Mišić se nadaju da im gradonačelnik Bandić više neće osporavati pravo da mu upućuju kritike i postavljaju pitanja.

Komentiraj