VIDEO: SUMNJALO SE DA JE UBIJENA – Supruga Kim Jong-una u javnosti nakon devet mjeseci

Kim Jong-un, Ri Sol-ju

Svjetski su mediji izostanak prve dame Sjeverne Koreje iz javnog života, pripisivali trudnoći ili problemima sa ćudljivim suprugom.

U društvu supruga Kim Jong-una, Ri Sol-ju nazočila je banketu u Pyongyangu, povodom glamurozne proslave uspješnog testiranja interkontinentalnog balističkog projektila (ICBM).

Time su okončane špekulacije da je pala u nemilost “Velikog vođe”. Naime, prvu damu Sjeverne Koreje, u zadnje se vrijeme sve manje moglo vidjeti u društvu supruga, a prošle je godine gotovo devet mjeseci izbivala iz javnog života.

Bio je to dovoljan razlog da se svjetski mediji raspišu o odnosima dvoje supružnika, pogotovo, znajući nemilosrdnu ćud Kim Jong-una. Strahovalo se da i Ri Sol-ju više nije među živima.

Ipak, par je snimljen u društvu više stotina oficira prilikom proslave “uspješnog testiranja”. Na bogato urešenim stolovima su se, osim hrane i pića, mogle vidjeti i minijaturne replike projektila Hwasong-14.

Nakon raskošnog banketa nazočili su pop koncertu omiljenih glazbenica iz “Moranbong Banda” koje su, među inim, izvele pjesmu “Song of Hwasong Rocket” (Pjesma Hwasong rakete).

NE PROPUSTITE:

VIDEO: SIROMAŠTVO – Pogledajte ponudu hrane na kioscima Pjongjanga – pogledajte OVDJE.

https://www.youtube.com/watch?v=PN_8GfXp1kk