VIDEO: SLOBODNA SAM – Tvrdi Marija Jelovečki u svom novom singlu

Nakon uspješno prihvaćene balade “Sanjam još brod”, mlada pjevačica Marija Jelovečki predstavlja svoj peti službeni singl, prekrasnu ljubavnu pjesmu “Slobodna sam”.

Pod mentorstvom već uigranog bračnog para Nevene i Marka Vukesa, te uz pomoć producenta Tonija Ćosića iz Rubikon Sound Factoryja, Marija suvereno nastavlja prema prvom samostalnom albumu kojeg planira objaviti u lipnju 2023. godine.

“Pronašla sam se u pjesmi, jer za mene je sloboda kada je čovjek u iskrenoj i istinitoj ljubavi. Cijeli život se vodim poznatom frazom ‘voli i budi voljen i neka sve što radiš bude u ljubavi’. Pjesmu jako osobno proživljavam i pronalazim se u njoj, te se nadam da ćete se i vi kao publika pronaći u njoj”, navodi Marija.

Spot za singl “Slobodna sam” prati atmosferu pjesme te su se 80-te godine prošlog stoljeća savršeno uklopile u zamisao Nevene Vukes, koja je režirala spot, dok je snimatelj Zvonimir Ćurić kamerom zabilježio kemiju između Marije i glumca Konstantina Haaga. Konstantinu, kojeg publika dobro poznaje s malih ekrana, ovo je drugi Marijin spot u kojem ima glavnu ulogu, što mu je osobito drago:

Izvor: Croatia Records

“Po drugi put snimam s Marijom koja sad već zna što radi. Pod vodstvom Marka i Nevene Vukes novi hit singl još je jedan korak prema naprijed. Nevena zna točno što želi postići u spotu pa je snimanje proteklo kao ugodno popodne u prirodi. Zvonimir Ćurić uhvatio je neke detalje tog popodneva na suncu, a meni je uvijek drago snimati s tom ekipom jer nastane vrlo topla i prijateljska atmosfera. Počašćen sam da mogu biti dio Marijinog glazbenog puta. Slušajmo se i gledajmo!”

Romantični spot za pjesmu “Slobodna sam” snimao se u prekrasnom krajoliku mjesta Moravče i u Ilici u večernjim satima. Ekipa sa seta kaže da su sretni jer su uspjeli postići da se u cijelom spotu provlači sloboda kroz ljubav glavnih glumaca, no istovremeno i ispunjenost i iskrena sreća. Marija ne krije koliko uživa u snimanju spotova, posebice s Konstantinom s kojim se osjeća opušteno.

Prijateljskoj atmosferi pridonosi i činjenica da Marija svoj tim, prvenstveno Nevenu i Marka Vukesa, nije mijenjala od početka karijere te je ponosna što su upravo oni njezini mentori. A oni su na nju izrazito ponosni: “Kao autor i pjevač osjećam veliku odgovornost prema razvoju Marijinog glazbenog puta. Iz pjesme u pjesmu ona raste i postepeno se razvija, što vokalno, što u svom izričaju, te osjećam da ‘Slobodna sam’ i ‘Sanjam još brod’ odlično odgovaraju njezinoj osobnosti i da smo je u tim pjesmama glazbeno pronašli. Sretan sam i što mogu najaviti da će za doček Nove godine u Vrbovcu na glavnom trgu Marija biti moja glazbena gošća, te pozivam sve da nam se pridruže!”