VIDEO: ŠKORO TVRDI – HDZ i SDP pripremaju veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta

Miroslav Škoro obratio se javnosti video porukom ususret predstojećih parlamentarnih izbora.

Prenosimo priopćenje Domovinskog pokreta:

“Umjesto da lijepa naša Domovina bude predivna, jedna od najnaprednijih i najbogatijih zemalja, te združene političke partije dovele su Hrvatsku na zadnje mjesto u EU. Hrvatska je ekonomski uništena, zadužena, rasprodana i raseljena. Iz nje je u mandatu Vlade Andreja Plenkovića, otišlo na desetke tisuća ljudi, cijele mlade obitelji. Njih je iz Hrvatske otjerala užasna korupcija koja se javno promovira i brani – kao stabilnost i sigurnost!“ – poručio je Miroslav Škoro.

Miroslav Škoro se u poruci osvrnuo na prljavu kampanju premijera te činjenicu da oni koji napadaju Domovinski pokret nisu ni hrvatska ni demokratska ni zajednica, nego interesna skupina političkih elita. „Mi ćemo surađivati sa svim zastupnicima koji prihvaćaju nacionalnu, suverenističku politiku, ne otimaju referendume, i ne zadužuju zemlju da bi je tako zaduženu rasprodali.“ – istaknuo je Škoro. Škoro je istaknuo da je HDZ nasilno donio Istanbulsku i Marakešku konvenciju, glasujući javno u velikoj koaliciji sa SDP-om, a ti isti pokušavaju još jednom drsko obmanuti birače tako da u kampanji u prvi plan guraju tzv. “poštene desničare, domoljube“.

„Birači moraju znati da bi njihovim ponovnim izborom dopustili nastavak uništenja od kojeg se Hrvatska više ne bi mogla oporaviti. Ovo nisu obični izbori. Pozivam sve birače da izberu promjenu, i da ne glasaju niti za SDP niti za ovakav HDZ. Sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta i još jednu obmanu birača.“ – dodao je Miroslav Škoro.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/domovinskipokret/videos/2407782996186199/” bottom=”30″]

Komentiraj