VIDEO: SIGET – Pjesma o nesretnoj ljubavi mladog, ali sjajnog Donniksyja

Nakon velikog uspjeha pjesmom objavljenom u dvije verzije, “Coming home” odnosno “Doma vraćam se”, jedan od najperspektivnijih mladih kantautora Donniksy, pravim imenom Nikola Pirc iz Siska, objavljuje svoj drugi singl, “Siget”.

Pjesma govori o nesretnoj mladenačkoj ljubavi koja završava rastankom u Sigetu, a žestoki zvuk oduševit će sve vrste publike.

Na glazbenom se tržištu dugo nije pojavilo nešto slično, a činjenica da je kvaliteta prisutna i presudna potvrđuje interes urednika za pjesme mladog Donniksyja.

Glazbu i tekst napisao je Donniksy, a aranžman i produkcija Chris Flander. Pjesma je snimana u Austriji u producentskom studiju Chrisa Flandera. Za mastering se pobrinuo Goran Martinac (Croatia Records Studio).

Izvor: Privatni album

Velika su očekivanja u bliskoj budućnosti od ovog mladog glazbenog genijalca.  kojemu njegovo glazbeno umijeće prethodi godinama. Redatelj sjajnog sviračkog spota snimanog u Zagrebačkom Spunku je Marra, za snimke je zaslužan Ivan Špehar, a za video producent Siniša Miščević.

Prvi singl bio je sjajna najava mladog Donniksyja budući da se probio na mnoge kanale, a tek ono što slijedi pjesmom “Siget” i nadalje trebalo bi ga afirmirati u ušima i očima publike.

Ako ste u potrazi za novom, ali kvalitetnom glazbom, svakako bismo vam preporučili da na svoju playlistu uvrstite izvođača neobičnog i kreativnog imena Donniksy.