VIDEO: POLICIJA DONOSI DETALJE – Evo kako je došlo do masovne tučnjave u Kutini

Na ulici u Kutini došlo je do masovne tučnjave nakon verbalnog sukoba, a k tome se i jedan muškarac zabio kombijem u više automobila.

O događaju je izvijestila PU sisačko-moslavačka:

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su šestorica muškaraca u dobi od 19 do 30 godina, u ponedjeljak 8. svibnja, oko 20.20 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, tako što su se međusobno verbalno, a potom i fizički sukobili.

Oni su uhićeni i zbog počinjenog prekršaja dovedeni nadležnom Općinskom sudu, koji je četvorici muškaraca odredio zadržavanje u trajanju od osam dana.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se potom 27-godišnjak oko 20.30 sati, na raskrižju ulica kralja Petra Krešimira IV, Stjepan Radića i Zagrebačke ulice s kombijem kutinskih registracija, namjerno i bez zaustavljanja zabio u automobil zagrebačkih registracija u kojem su se prevozile četiri osobe, a potom i u bočnu stranu drugog automobila zagrebačkih registracija u kojem su se prevozile tri osobe, nakon čega je sudjelovao u prometnoj nesreći s materijalnom štetom.

U ovom događaju jedna osoba je lakše ozlijeđena. Vozač kombija je uz uporabu sredstva prisile uhićen te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.