VIDEO: PERNAR O REVIZIJI – DORH tvrdi da je HDZ trošio novac mimo računa, a vaše je izvješće pozitivno

U današnjoj raspravi u Saboro o izvješću Državne revizije, Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, postavio je pitanje – kako je moguće da je Državna revizija dala pozitivno izvješće o financijskom poslovanju HDZ-a.

Uz snimku svoj erasprave, Pernar je na Facebooku napisao:

/RADI LI DRŽAVNA REVIZIJA PO ZAKONU?/

Kako je moguće da je Državna revizija dala pozitivno izvješće o financijskom poslovanju HDZ-a u vrijeme za koje DORH tvrdi da se stranka financirala i trošila novac mimo računa, odnosno kada je postojala velika količina novca koji nije bio knjigovodstveno evidentiran.

To što suđenje traje, što je postupak u tijeku, što svjedoci na televiziji govore što su radili, odnosno da su nosili novac koji nije evidentiran itd. vama je to nepoznato.

Vi prvi puta čujete za ovo što vam ja govorim, vi se čudite. Kažete kako ja spominjem nekakve iskaze blagajnika, odnosno tajnika stranke. To je dame i gospodo mišljenje Državnog ureda za reviziju?

Vi očekujete da ćete dobiti pozitivno mišljenje od mene, ali ovo kako vi radite reviziju bi vas trebalo po mojem sudu sve zajedno smijeniti. Vas ne zanimaju ovi milijuni koji su isisani iz državnih poduzeća i za koje postoje iskazi svjedoka.

Vi kažete revizija je obavljena, sve je uredno, papiri se poklapaju, a to što je naknadno utvrđeno nešto drugo vi očito u tome ne vidite problem.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/videos/654482328342759″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!