VIDEO: OTAC VRATIO SINA IZ KOME – Oružjem spriječio da mu ugase aparate!

george pickering

George Pickering, upao je naoružan u kliniku u Houstonu kako bi onemogućio liječnicima da ugase aparate i proglase smrt za njegovog sina Georgea Pickeringa (27) mlađeg.

Mladić George je doživio moždani udar, pa je završio u komi. Na kraju su liječnici odustali i proglasili kako je njegov mozak mrtav. Očajni otac George stariji nije se s tim mogao pomiriti, pa je pijan i naoružan upao u kliniku u Huostonu i tamo se zabarikadirao sa svojim sinom u sobi.

Po cijenu kazne zatvorom odlučio je pomoći sinu da mu se pruži još malo vremena. Tada su u bolnicu, nakon tri sata drame, upali specijalci, a u bolničkoj sobi dogodilo se čudo. George mlađi u jednom je trenutku stisnuo ruku svom ocu i tako dao znak da živi.

Presretan otac se predao, ali su liječnici konstatirali da se njegov sin počeo doista vraćati iz kome. Pravna zastupnica obitelji je izjavila:

„Kada su upali u sobu, specijalci su imali svoje liječnike, pa su svi vidjeli kako je pacijent stisnuo očevu ruku i da njegov mozak nije mrtav jer je komunicirao i očima. Bili su impresionirani.“

Valja reći kako su dopuštenje da mlađi Goerge bude skinut s aparata dali bivša supruga hrabroga oca i njegov drugi sin. Otac George na kraju je osuđen na deset mjeseci zatvora, ali nije izdržao kaznu i sada je sa svojim sinom. (m. p.)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!