VIDEO: NOVI MILAN BANDIĆ – Korupciju u Ustav i korupcija svima, a ne samo njima

U RTL Direktu kod Zorana Šprajca gostovao je predsjednički kandidat Milan Bandić, točnije autor dokumentarnih filmova Dario Juričan, koji je postao Bandić nedavnom promjenom imena i prezimena.

“Ja kao Milan Bandić se kandidiram za predsjednica Republike Hrvatske”, rekao je u RTL Direktu te se zapitao zašto ga ljudi to nisu u srijedu, na predstavljanju programa, ozbiljno shvatili.

U studiju RTL Direkta Juričan je pokazao i osobnu iskaznicu na kojoj piše Milan Bandić. “Kao što se u Međugorju vidjelicama javila Marija, tako je i meni Bog došao i rekao: Spasi Hrvatsku i postani Milan Bandić!’ Shvatio sam to kao neko svoje evanđeosko poslanje. I odlučio sam biti Isus Krist koji će spasiti Hrvatsku. Ali ne Isus Krist, povijesna ličnost, nego Isus Krist korupcije. Imam koruptivnu zadaću da Hrvatsku odvedem u budućnost”, kazao je za RTL Direkt, te dodao:

“Ja sam zavisan kandidat i dat ću se korumpirati i radit ću na tome da korupcija uđe u Ustav”, rekao je Bandić. Rekao da je tražio promjenu imena koja mu je odobrena. “Kad sam to javno objavio nije prošlo ni 24 sata kada mi je Gradski ured za opću upravu ukinuo rješenje o imenu… Žalio sam se Ministarstvu uprave koje je reklo da sam u pravu…”

U programu ima i osnivanje Ministarstva za korupciju, USKOK će pretvoriti u Ured za promociju korupcije, a Hrvatsku bi proglasio “isključivim koruptivnim pojasom”.

“Prije svega se obraćam biračkom tijelu HDZ-a, tih 30 posto, kojima je to blisko. Računam da već u startu imam 30 posto glasača. Treba mi još samo nekih 25 posto da imam uvjerljivu većinu koja će glasovati za mene”, kazao je i dodao da su mu slogani “Korupcija sad il’ nikad”, “Korupcija svima, ne samo njima”, “Što god vam obećali, ja nudim duplo”.

“Kad je Franjo Tuđman 90-ih stvarao državu, na umu je imao korupciju. Korupciju koja je imanentna ovoj državi i na čemu počiva. Sjetite se privatizacija, korupcija, to je sve jedna te ista priča”, kazao je i dodao da želi vratiti Hrvatsku tamo gdje je bila 90-ih. “Želimo biti vodeća koruptivna sila u Hrvatskoj”, rekao je i pozdravio s pozdravom “korupcija s vama”.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Komentiraj