VIDEO: NINA DONELLI – Proslavila zaruke i rođendan uz novu pjesmu “Lude noći”

“Lude noći” naziv je novog singla pjevačice Nine Donelli s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama 11. lipnja. Pjesma prokušanih autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića kao stvorena je za opuštene ljetne provode uz dobro društvo i zabavu do zore.

Nina za Vodice najavljuje pravi scenski spektakl o kojem otkriva:

“CMC festival ima tu neopisivu energiju zbog koje mu se uvijek vraćam i svake godine s nestrpljenjem iščekujem lipanj u divnim Vodicama. Sretna sam što smo snimili odličnu pjesmu koja raspršuje pozitivu, zove na ples i zato ne mogu dočekati da stanem na pozornicu i podijelim svoje veselje s publikom. Tu sam da zabavim ljude, a uz ‘Lude noći’ zabava je zagarantirana!”

Dobra zabava vladala je i na snimanju videospota za “Lude noći”u režiji Roxpro produkcije na čarobnom jezeru Bled gdje je Nina okupila svoje prijateljice te organizirala dvostruko slavlje u hotelu Bled Rose – vesela ekipa proslavila je Ninin 24. rođendan, ali i zaruke sa zagonetnim mladićem o kojem nije željela puno govoriti.

“Lude noći” nastavljaju uspješan niz odlično prihvaćenih pjesama s kojima Nina učvršćuje svoju poziciju na glazbenoj sceni. Hit duet “Žali nas more” s Giulianom te predivna balada “Zadnji put” koju je otpjevala s klapom More na Večerima dalmatinske šansone neke su od pjesama koje će se naći na Nininom drugom studijskom albumu koji vrijedno priprema s timom vrhunskih glazbenika. Usporedno nastupa sa svojim bendom Elixir uz koji je svaki koncert nezaboravan, a veseli se i nadolazećim ljetnim koncertima na kojima će svaka noć biti najluđa.