VIDEO: NESRETNI ĐOKOVIĆ – Evo što kaže nakon diskvalifikacije na US Openu

Nakon što je diskvalificiran s US Opena, oglasio se Novak Đoković, prvi reket svijeta, koji je nesmotreno i nenamjerno pogodio lopticom linijsku sutkinju u glavu.

Dogodilo se to kad je Đoković pred kraj prvog seta meča četvrtog kola protiv Pabla Carrena Buste, nervozan zbog izgubljenog breaka, napucao lopticu i tako slučajno pogodio linijsku sutkinju u vrat. Nije pomoglo i što se vidjelo da nije namjerno i što je odmah požurio k sutkinji i ispričao se.

Đoković nije došao na konferenciju za medije nakon meča, ali se svjetskoj javnosti obratio putem Instagrama, na kojem ga prati 7,5 milijuna ljudi.

“Cijela ova situacija me zaista rastužuje. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja i prema informacijama koje sam dobio, osjeća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu otkriti zbog čuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno.

Želim ovo neugodno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvoriti u važnu životnu lekciju kako bih nastavio rasti i razvijati se kao čovjek, ali i tenisač. Ispričavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i obitelji što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.”

No, identitet sutkinje ipak se zna. Gospođa se zove Laura Clark i živi u gradu Owensboro u SAD-u.

Komentiraj