VIDEO: MONSTRUM SA ANDA – Silovao i ubio 350 djevojčica, a danas nitko ne zna gdje je

pedro alonso lopez

Monstrum sa Anda, pravim imenom Pedro Alonso Lopez iz Kolumbije, priznao je sam da je kriv za ubojstva više od 350 djevojčica, starih između 8 i 12 godina, u Ekvadoru, Peruu i Kolumbiji.

Ono što je posebno zanimljivo taj monstrum je nakon 16 godina provedenih u zatvoru u Ekvadoru i pet godina u psihijatrijskoj bolnici u Kolumbiji, proglašen izliječenim 1998. godine.

Pušten je na slobodu, a potom mu se gubi svaki trag. Pušten je iako je tvrdio da će nastaviti ubijati čim ga puste na slobodu.

Onda se može zamisliti strah ljudi kada znaju da je na slobodi, a nema ga nigdje. Nagađa se kako ga je možda negdje i stigla zaslužena kazna.

Neki pak sumnjaju kako on nekažnjeno živi negdje u zabačenim dijelovima Južne Amerike.

Pedro je rođen 1948. u kolumbijskom gradu Tolima. Bio je sedmo od 13 djece siromašne prostituke, Bilo je to stravično razdoblje građanskog rata, kada je stopa zločina u ovoj zemlji bila i do 50 puta viša nego drugdje. Imao je osam godina kada ga je majka izbacila na ulicu jer ga je uhvatila u seksu s rođenom sestrom. kret

Pričao je da je gladovao, prosjačio i u više navrata bio žrtva brutalnog seksualnog zlostavljanja. Zbog krađe automobila sa 18 je već bio u zatvoru. Tamo su ga grupno silovali.

Nije im ostao dužan, jer jse silovateljima osvetio – trojicu od četvorice je ubio.

Kad je izašao iz zatvora počinje njegov krvavi zločinački pohod. Prije izlaska iz zatvora s njim je obavio razgovor novinar National Examinera, a intervju otkriva što je i kako činio.

“Ja sam čovjek stoljeća. Nikada me neće zaboraviti. Žrtve sam tražio na tržnicama, tražio sam djevojčice s određenim izgledom lica – lijepim i nevinim. To su uglavnom bile dobre curice koje rade sa svojim majkama. Ponekad bi ih pratio i po dva-tri dana, čekao da ostanu same. Dao bih joj neki poklončić, recimo ogledalce, pa bih je odveo izvan grada, gdje sam obećavao da ću joj dati i poklončić za majku. Onda bih je odveo do tajnog skrovišta, gdje ju je čekao spreman grob. Ponekad su u njemu bila i tijela ranijih žrtava. Mazio sam ih, a u zoru bi ih silovao. Izlazak sunca me je uzbuđivao. Prisiljavao sam djevojčice na seks, pa bi im rukama obuhvatio vrat. Dok je sunce izlazilo, ja sam ih davio”, govorio je.

Nakon prvih ubojstava djevojčica iz domorodačkih plemena u Ekvadoru tamošnji su ga Indijanci otkrili i uhvatili. Mučili su ga i zakopali u zemlju do vrata.

Naišli su kršćanski misionari, oslobodili ga i omogućili mu da pobjegne. Potom je nastavio sa svojim strašnim zločinima. A onda su ga pustili iz bolnice, sa psihijatrije, godine 1998. jer su liječnici rekli da je zdrav. Monstrum sa Anda je tada nestao.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yZQb96Ah-JM