VIDEO: JURICA POPOVIĆ – Za pjesmu nema karantene, evo poklona za vas, a tema je Bruce Lee

Prošlu jesen snimio sam duet na engleskom jeziku s mladim Kinezom Leo Wai- em, umjetničkog imena OMGHack, ni ne sluteći što će se događati u skoroj budućnosti, kaže naš poznati i svestrani glazbenik Jurica Popović.

“Tema pjesme je Bruce Lee, kao jedna personifikacija borbe dobra sa zlom.

Nije mi bila namjera pjesmu uopće puštati kod nas, ali novo nastale okolnosti su me na to navele. Budući da za pjesme ne postoji karantena, evo je pred vama.

U vrijeme izmijenjenih vrijednosti i slijedno tome globalno traumatičnih stanja, ipak se osjećam korisno za ljudski rod, jer glazba podiže duh i daje poleta za budućnost.

Možda izreka „sit gladnom ne vjeruje“ uskoro izgubi svoje značenje.

El Croata & OMGHack - Bruce Lee

Teško se zavući u nečije misli i procijeniti njegovo stanje duha, ali vjerujem da ćemo svi  ponešto naučiti iz ove nove globalne situacije. Više ćemo paziti jedni na druge, čovjek će se okrenuti čovjeku… vratiti se strpljenju i poniznosti što nam je nekako promaklo u prevelikoj strci za savršenim… A što je to uopće?

Recimo da se Majka Zemlja malo umorila i  da će joj dobro doći odmor od naše jurnjave, pohlepe, zagađivanja, loših misli….još kada bismo mogli zaustaviti momet kolektivne panike koja stvara negativno energetsko polje oko nas, siguran sam da bi nam virusi teže naškodili.

Jednostavno je objašnjenje za to: lijepe misli jačaju naš organizam, time i imunitet, a dobar imunitet lakše se brani….braneći sebe – branimo druge – branimo prirodu – branimo Zemlju…i tako zatvaramo ojačani krug svjetlosti oko nas.

Glavu gore i osmijeh na lice!

Video by El Croata & OMGHack

Video colour edit: Ivan Marevich

Autor videa: J.P.

Snimao, miksao i masterizirao: Mihael Blum

Snimano u studiju „Magic Music“ i  Sydney AUS

Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović

℗ & © 2020. MAGIC MUSIC PRODUCTION

Komentiraj