VIDEO: IZAZOVNA VLATKA POKOS – Pogledajte snimku – kao manekenka ne zna za godine!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Naša poznata voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (48), koja živi u Kanadi, skoknula je u Hrvatsku da bi snimila modnu kampanju za prijateljicu, modnu dizajnericu Moniku Sablić.

Vlatka je sve snimila na Sustipanu u Splitu, a imala je na sebi dugu haljinu s visokim prorezom.

Oni provokativniji odmah su zapitali ima li gaćice ispod, na što je Vlatka s osmjehom odgovorila – da!

Monika Sablić objavila je i kratku snimku na Facebooku na kojoj se najbolje vidi kreacija i kako Vlatka ne zna za godine.

View this post on Instagram

#lies #antijournalism #iliteral Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reci da uvijek pozalim svaki intervju. Kolicinu lazi i gluposti koju moram (ili ne moram) citati kasnije, nepodnosljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu pa zasto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli unistavanju mog zivota, sirenjem lazi i bolesnih interpretacija mojih rijeci. Ne mislim da istina sreti i nadam se, znam, da u Hrvatskoj ima i onih koji me razumiju i osjecaju. Uglavnom, bio je ovo moj posljednji intervju na temu mog privatnog zivota, kojeg je nazalost bilo nemoguce odvojiti od profesionalnog. O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvisno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema zelje niti volje uciti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mom intervjuu, naravno, kljucna je poruka ali ne bi stetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti. Svaki intervju samo me podsjeti zasto sam napustila Hrvatsku…

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

Komentiraj