VIDEO: HOJSAK & NOVOSEL – Na novom singlu ostvarili suradnju s Nenom Belanom

Hojsak & Novosel, proslavljeni duo koji je glazbeno ukrstio kontrabas i tamburicu, na novom singlu ostvarili su suradnju s Nenom Belanom.

“Na te mislim” je tradicionalna pjesma Hrvatskog zagorja kojoj su Hojsak & Novosel udahnuli novi život. Ovu sjetnu pjesmu Neno Belan obojao je svojim prepoznatljivim vokalom.

Riječ je o trećem singlu s nadolazećeg albuma “Traditional Songbook”. Podsjetimo, prvi singl “Ribara starog kći” koji su snimili u suradnji s Perom Galićem predstavili su u lipnju, nakon čega su donijeli novu dozu energičnog ethno jazza, njihovu verziju pjesme “Grličica grkovala”.

Foto: Tomislav Šilovinac

 

“S obzirom da se album zove ‘Traditional Songbook’ htjeli smo glazbom predstaviti što više hrvatskih krajeva”, rekao je Filip Novosel. Trećim singlom na red je došlo i Hrvatsko zagorje, a pjesmu su oplemenili sjajnim gostom, Nenom Belanom.

Sve videospotove za album “Traditional Songbook”, u režiji Josipa Grizbahera, snimili su u kultnoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, mjestu gdje će se 16. listopada održati koncertna promocija novog albuma. Bit će to ujedno i humanitarni koncert za obnovu dvorane, a ulaznice možete nabaviti na linku.

Fotografije: Tomislav Šilovinac

Komentiraj