VIDEO: DUNJA POD JAKNOM – Vladimir Kočiš Zec u jesenskoj baladi

Nakon objave singla “Nemoj čekat’ sutra”, kojim je razveselio publiku na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama., ali i slušatelje diljem Lijepe naše, Vladimir Kočiš Zec objavljuje novu pjesmu “Dunja pod jaknom”.

Jedan od naših najpoznatijih glazbenika i kantautora svoje je bogato znanje i iskustvo pretvorio u još jednu hit pjesmu, ponovno u društvu vrhunskih glazbenika i autora. Glazbu za novu pjesmu potpisuje upravo Kočiš Zec, koji zajedno sa Željkom Pavičićem stoji iza teksta. Zec je ovom prilikom posložio i aranžman, a u tome mu je pripomogao Ante Gelo, raspisavši aranžman za gudače.

Pjesma je realizirana u studiju Dragutina Smokrovića Smokve, cijenjenog producenta i Kočiševog dugogodišnjeg suradnika. Prekrasan videospot režirao je i snimio Zdravko Valentin, vlasnik Studija VALENTIN koji stoji iza svih spotova našeg cijenjenog glazbenika u posljednjih nekoliko godina.

Vladimir Kočiš Zec započeo je samostalnu karijeru 1991. godine, a hit pjesma “Gospodine generale” dala je naslutiti kako će autorski i glazbeno biti izuzetno bogata. Pjesme poput “Usne boje Venere”, “Otkada te volim”, “Malena”, “To te ja pitam”, “Ti si moj rođendan” i “Nemoj čekat’ sutra” potvrda su da Zec još uvijek posjeduje neupitan osjećaj kada je u pitanju radiofonični riff ili fraza.

Upravo to dokazuje i “Dunja pod jaknom”, pjesma koja će zasigurno obilježiti ovu jesen.