VIDEO: DUHOVITI ŠPRAJC – Lijevak za vodu, bolje za vino, čuva od 5G zračenja

Naši novinari odmah su se bacili na posao i ustanovili da 5G i korona nemaju veze, ali za svaki slučaj znanstvenici s Instituta Davor Domazet Lošo izumili su zaštitu za osobe koje imaju problema s 5G mrežom, izgovorio je sjajni Zoran Šprajc u emisiji RTL Direkt.

Šprajc je naime ustvrdio kako su dužni odgovor nekolicini gledatelja koji su nakon prošle emisije u četvrtak zamolili da istraže utjecaj 5G zračenja na širenje koronavirusa.

Riječ je o specijalnom glavo-pokrivalu koje možete i sami lako napraviti, potreban je običan lijevak za vino ili vodu, ja volim kad je za vino, i alu-folija kojom ćete ga omotati. Bitno je da je lijevak plastični, a ne limeni, jer plastika dodatno upija 5G zračenja ako ih alu-folija ne uspije odbaciti.

Lijevak se potom stavi na glavu i osoba je potpuno zaštićena od 5G, ali i 4G i 3G zračenja o kojima se slabo govori, ali nikad se ne zna.

Lijevak nije potrebno nositi dok ste u kući, ali ako izlazite van svakako ga stavite, možda će vas ljudi malo čudno gledati, ali naučili smo to ovih dana zdravlje je važnije od svega koliko god glupi ispali.

“Eto tako ću sad i ja izaći, pa vas srdačno pozdravljam i želim vam ugodan vikend. Direkt ponovo gledajte u ponedjeljak s Mojmirom Pastorčić, a mi se vidimo opet u četvrtak. Laku vam noć”, kazao je Zoran Šprajc na kraju emisije RTL Direkt.

Snimku možete pogledati OVDJE.