VIDEO: BRANIMIR BUNJAC – Rekao sam Plenkoviću da je zakon o “lex Agrokoru” politički, da kupuje vrijeme

branimir bunjac, ivan pernar

Ovo sam rekao premijeru prije dva mjeseca o “lex Agrokoru”. Najnoviji podaci Državnoga zavoda za statistiku potvrđuju moje riječi. Vladu treba ozbiljno rekonstruirati ili raspisati nove izbore – napisao je na Facebooku zastupnik Živog zida Branimir Bunjac i objavio snimku kao podsjetnik.

U podsjetniku piše:

“Ovaj zakon je politički on nema nikakve ekonomske logike i njime želite samo kupiti vrijeme da sakrijete fijasko svoje Vlade, da sakrijete činjenicu da je proračun pao i da će već s početkom sljedeće godine 2018 Hrvatska ponovno biti u recesiji.

Ja ne znam temeljem kojih izračuna je ministar Marić izvršni direktor Agrokora , koji je iza sebe ostavio pustoš prema riječima gospodina Alvareza, ne mojima mogao izraditi proračun s rastom od 3.2%. Zar vi doista vjerujete da će Hrvatski BDP ove godine rasti 3.2% nakon ovakvoga raspleta? Neovisni ekonomski analitičari, dakle ne Branimir Bunjac ni Ivan Pernar upozoravaju vas da će do kraja godine BDP biti oko nule.

Vrijeme je premijeru da doista shvatite da je potrebno vrlo ozbiljno razmisliti o rekonstrukciji Vlade i ne samo jednoga ministra ima još ministara koji zaslužuju da im se otkaže povjerenje i da tako pošaljete poruku narodu da ozbiljno mislite spašavati gospodarstvo i male ljude koji su već odavno na rubu snaga.”

Komentiraj