VIDEO: 4 ASA – Album o kojem se priča i novi spot

Točno mjesec dana prošlo je od službenog početka prodaje dvostrukog albuma 4 ASA.

Dvostruki album na kojem se nalazi trideset i devet pjesama izazvao je veliki interes publike, a Vlado Kalember, Jurica Pađen i Alen Islamović nakon ljetnih koncerata posvetili su se njegovoj promociji. Iako je posebnost ovog albuma veliki broj suradnji i dueta, na njemu se nalazi i par pjesama bez njih. Jedna od takvih je i “4 ASA” za koju je upravo objavljen videospot, a pjesmu autorski potpisuje Alen Islamović.

“Pjesmu sam napisao prije 4-5 godina i stajala je dugo u ladici i čekala, očito, svoje vrijeme. Žao mi je da je Rajko nije čuo jer sam htio da je i on doradi. Palo mi je napamet da kad na primjer Bijelo dugme ima pjesmu istog naziva ili Divlje jagode, zašto ne bi imali i 4 ASA”, objasnio je Alen Islamović.

Osim promocije albuma koji su snimali čak godinu dana i okupili zaista impresivnu brojku gostiju, 4 ASA nastavljaju i s koncertima.

Osim zajedničkog koncerta u pripremi su i pojedinačni, a prvi takav ima Jurica Pađen i Aerodrom koji zajedno s Kikijem Lesendrićem i Pilotima, nastupa 8. 9. u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Ulaznice za koncert Jurice Pađena & Aerodroma i Pilota dostupne su u prodaji putem sustava Entrio.