VESNA BANDIĆ: Ne znam gdje je Milan bio tu večer kad je umro, bilo je raznih priča

Vesna Bandić, udovica pokojnog Milana Bandića, gradonačelnika koji je vladao Zagrebom 20 godina, po prvi je put dala veliki intervju Jutarnjem listu u kojem je govorila i o tome kako danas živi.

Na pitanje novinarke Jutarnjeg lista zna li gdje je njezin suprug bio te noći kad je preminuo, Vesna Bandić kaže:

“Eh, kad bih ja to znala! Bio je na nekoj večeri, ali s kim je bio i gdje je bio, ne znam. Znate i sami da je bilo raznih priča, pa tako i ona da je bio s Natalijom. Moram reći da nisam ljubomorna, nikad nisam bila ljubomorna, nije mi to smetalo. Gdjegod je bio, bio je. Zadnjih 15-ak dana, pred njegovu smrt, primijetila sam da je bio jako, jako loše”.

Rekla je i da joj je u svemu teško nakon njegove smrti. “Njegova mirovina, koju sam dobila, jedva mi pokriva režije, koje budu po četiri, pet tisuća, pa zimi i 6000 kuna jer je stan velik, a imam mirovinu 6800 kuna. Od čega ću živjeti? Ponekad mislim: ‘Milane, dragi, ali samo si mi probleme ostavio.’ A znate kako kruže priče da ima milijune negdje zakopane, da su u Dubaiju računi, pa kod prijatelja… Možda to sve i ima, ali mi nikad nije rekao za to. Kad sam ga pitala: ‘Gdje ti imaš sav taj novac?’ rekao bi mi: ‘Kod prijatelja’…”, rekla je Bandićeva udovica.

Foto: Facebook