USMRTIO GA PIJANI VOZAČ: Od ozljeda preminuo Roman Strelec, bivši vijećnik

U Novoj Vesi Petrijanečkoj dogodila se u četvrtak prometna nesreća u kojoj je stradao Roman Strelec, bivši županijski vijećnik.

Usmrtio ga je vozač (42) kojem je izmjereno 1.74 promila alkohola.

Udario je 49-godišnjeg Streleca koji je zadobio teže ozljede pa je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje je podlegao ozljedama.

Od njega su se oprostili kolege iz stranke Reformista, a na Facebooku stoji:

“Tragično nas je napustio naš kolega i prijatelj Roman Strelec. Više od 7 godina dijelili smo stranačke ideale, a Roman je bio čovjek koji je istinski mario za probleme svoje zajednice, svakog mještanina svoje Općine Petrijanec i Varaždinske županije. Svoju želju za pomaganjem prelijevao je u svoj rad kao vijećnik mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka od svibnja 2021., kao potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Petrijanec od 2017. do 2021., kao vijećnik Županijske skupštine Varaždinske županije u mandatu župana Radimira Čačića, kao predsjednik Udruge ‘Nova Ves u srcu’, kao tajnik Nogometnog kluba ‘NK Nova Ves’, a uvijek je spremno sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.

Vodio je Općinsku organizaciju Reformista Petrijanec od 2014. do 2021. godine, a u svibnju 2021. bio je kandidat Reformista za načelnika Općine Petrijanec. Dragi kolega, od srca ti HVALA, tvoj vedar duh uvijek će biti s nama! Iskrena sućut obitelji! Počivao u miru”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!