UMALO TRAGEDIJA: Nikolina Pišek i kćerkica Una pronađene u nesvijesti otrovane plinom

Umalo tragedija – Nikolina Pišek Ristović i njena kći Una otrovale su se plinom u svom stanu u Zagrebu nakon čega su hitnoprebačene u bolnicu.

U zagrebačkom stanu voditeljice Nikoline Rostović (44), poznatije kao Pišek, u kojem živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42) puknula je cijev od plina koja napaja cijelu zgradu.

To je uzrokovalo da su se Nikolina i šestogodišnja kćerkica Una otrovale ugljičnim monoksidom.

“Sve se dogodilo u noći sa subote na nedjelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem koji je zbog posla morao otići u Beograd, tada mu je rekla da je s kćeri došla iz grada i da će zajedno gledati film i odmarati. Zatim je Nikolina nazvala supruga oko jedan sat u noći i rekla da njihova kći Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala”, ispričao je izvor blizak obitelji za Blic.

Kada se Nikolina nije javila na novi poziv supruga on je odmah nazvao prijatelje. Budući se Nikolina nije javljala nasilno su ušli.

Našli su onesviještenu Nikolinu na podu i malenu Unu na krevetu. Stigla je hitma i policija. Nikolina i kćerkica završile su u bolnici iz koje su danas puštene.

U stanu im je izmjerena sedam puta veća doza plina od dozvoljene.

Podsjećamo, osim Une, Nikolina ima i 24-godišnju kći Hanu Cigoj s bivšim dečkom, novinarom Markom Cigojem.