UHIĆENA U ZAGREBU: Žena (33) osumnjičena za čak 12 razbojništava

Izvor: PU zagrebačka
Izvor: PU zagrebačka

Uhićena je 33-godišnjakinja osumnjičena za 12 razbojništva, priopćili su iz PU Zagrebačke.

Osumnjičena je maskirana maramom, naočalama ili šilt kapom ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

Priopćenje PU Zagrebačke prenosimo u cijelosti:

“Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili su 1. studenoga 2018. kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila 12 razbojništava.

Sumnja se da je od 3. rujna 2016. do 31. listopada 2018. počinila šest razbojništava u benzinskim postajama te šest u kioscima na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice.

Utvrđena je osnova sumnje da je 33-godišnjakinja razbojništva počinila na način da je je maskirana maramom, naočalama ili šilt kapom ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojništava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe općeg kriminaliteta podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu i posebno izvješće”, stoji u priopćenju