TUGA I BOL U ČAPLJINI: Oproštaj od studentice (19), koju je ubila pijana vozačica

Podijelite članak

marija ćorić

Nakon što je u prometnoj nesreći u Splitu stradala njihova sugrađanka, 19-godišnja studentica Marija Ćorić, velika je tuga u njezinoj Čapljini.

Marija, koja je tek došla u Split na studij, stradala je pod kotačima Audija koji je vozila pijana Ivana Tena Gotovac Soldić (38), koja ju je ubila na pješačkom prijelazu.

Prošla je kroz crveno svjetlo i nije se zaustavila, već je pobjegla s mjesta događaja.

Gotovac Soldić, zaposlenici HAC-a, određen je jednomjesečni pritvor, a zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći, protiv nje je podnesena kaznena prijava.

Marija Ćorić bit će pokopana danas, u petak, 26. listopada u 16 sati na groblju Sv. Franje u Čapljini, a obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati.

Marija je bila studentica, točnije brucošica, Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu.

Na svojoj stranici na Facebooku od nje su se oprostili i s fakulteta. U tekstu stoji:

“Neopisiva tuga zavladala je našim srcima kada smo primili informaciju kako je ugašen mladi život, kako nas je prerano napustila draga kolegica, prijateljica, studentica sa FGAGa- Marija Ćorić.

U ime djelatnika, studenata i Studentskog zbora Fakulteta građevinarstva arhitekture i geodezije izražavamo sućuti obitelji, prijateljima poznanicima i bližnjima.

Nadamo se da se kako će nas tvoj osmijeh pratiti od gore, tvoja snaga pratiti na našem putu i nadamo se kako se slične tragedije više nikada neće ponoviti.

POČIVALA U MIRU ! Marija Ćorić 1999.-2018.”.

PISALI SMO:

NAKON UBOJSTVA PJEŠAKINJE: Evo što o svojoj djelatnici Gotovac Soldić kažu iz HAC-a – čitajte OVDJE.

marija ćorić, osmrtnica

Komentiraj