TUČNJAVA U NOĆNOM KLUBU: U Biogradu mrtav zaštitar – privedene dvije osobe

U noćnom klubu Aqua u Solinama, u Biogradu, smrtno je stradao zaštitar. Izbila je tučnjava i još se ne znaju uzroci smrti.

Pojavile su se vijesti kako je 54-godišnjak ubijen, ali Zadarski.hr je neslužbeno doznao da je preminuo od infarkta.

Iz PU zadarske su se oglasili priopćenjem:

“Danas, 21. svibnja u 04.05 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te fizički sukoba između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti”.

Kasnije vlasnik noćnog kluba Daniel Šangulin nije dao izjave o cijelom slučaju, no njegov otac Tonči, koji je bio dugogodišnji predsjednik Gradskog vijeća Biograda, rekao je za Zadarski.hr kako je 54-godišnjak stradao dok je pokušavao smiriti sukob između dvojice mladića.

“Nažalost se dogodila nesreća, no nije bila riječ o masovnoj tučnjavi. Zaštitar se posljednjih dana žalio na zdravstvenu situaciju koja nije bila dobra, no nije išao liječniku. Kada je krenuo smiriti dvojicu mladića jednostavno se srušio, nitko ga nije udario”, rekao je Šangulin.