TRENER DINAMA ČAČIĆ. Moji igrači na terenu moraju potvrditi da su najbolji u Hrvatskoj

Nakon gotovo deset godina Ante Čačić opet je postao trener Dinama. Do kraja sezone glavni mu je cilj osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Izvor: Media servis

Prva od pet utakmica koja je pred Čačićem je Gorica i to u nedjelju od 19:05.

“Momčad koja je bila tvrd orah svakome u ligi. Imali su i oni turbulencija, ali su se stabilizirali dolaskom Samira Toplaka.

Međutim, držim da smo kvalitetni i na kvalitetu se moramo usredotočiti i nastojati ju u svakoj utakmici prezentirati”, kazao je novi trener Dinama.

Misli da njegova momčad ima najkvalitetniji kadar, ali da sve mora dokazati na terenu.

“Cijela Hrvatska govori da Dinamo ima najveći postotak kvalitete. Na njima je da to potvrde na terenu. Dinamo mora biti momčad.

Ne smijemo se dovoditi u situaciju da se previše prilagođavamo protivniku.

Moramo se nametnuti i imati kontroliranu dominaciju, dolaziti u prilike, sa što više nogometaša stizati u završnicu, postizati golove”, rekao je Ante Čačić.

Toplakova Gorica je šesta na ljestvici. U ovoj utakmici nema pritiska, ali želi pružiti što veći i bolji otpor prvacima.

“Mislim da je za trenera svaka utakmica s Dinamom jedna od lakših što se motivacije tiče. Dolazi prvak, dolazi prva ekipa prvanstva. Bit će dosta ljudi i svaki igrač će dati i iznad maksimuma ako treba”, kazao je Samir Toplak.

Podsjetimo, Dinamo je vodeća momčad lige te ima 66 osvojenih bodova. Osijek je drugi s dva manje, a Hajduk treći sa četiri manje od Dinama.