TRAGEDIJA MLADOG NOGOMETAŠA: Denis Bura (30) stradao u naletu vlaka

Vlak koji prometuje na relaciji Novska-Vinkovci naletio je na 30-godišnjaka koji je uslijed udara na mjestu preminuo, javila je PU vukovarsko-srijemska.

U priopćenju se navodi:

“Očevidom je utvrđeno kako je vlak koji je prometovao na relaciji Novska-Vinkovci, krećući se kolosijekom uz Željezničku ulicu u Vinkovcima u smjeru vinkovačkog željezničkog kolodvora, naletio na 30-godišnjaka koji se u to vrijeme kretao tim kolosijekom.

Uslijed udara vlaka, 30-godišnjak je na mjestu preminuo. Nad tijelom preminulog obavit će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće”

Neslužbeno doznajemo, riječ je o 30-godišnjem Denisu Buri, Vinkovčaninu, stanovniku Vinkovačkog Novog Sela. I bivšem nogometašu NK Dilj. Vinkovci, Vinkovačko Novo Selo i NK Dilj tako su opet gorko zajecali, piše Vinkulja.hr.

Denis Bura rođen je 15. listopada 1992. godine. Posljednju utakmicu za seniorsku momčad Dilja, u kojem je i započeo svoj nogometni put, odigrao je 30. kolovoza 2016. godine protiv Vidor-Matijevića iz Srijemskih Laza. Neposredno po okončanju utakmice pozlilo mu je, pao je u višetjednu komu iz koje se probudio u studenom iste godine. Ustanovljeno je da je obolio od meningitisa.

Od bolesti se čeličnom voljom uspio oporaviti, ali ne do te mjere da bi se ikad više vratio na nogometni teren. No, nije propuštao niti jednu utakmicu svojih Crjepara. Današnja tragedija šokirala je sve koji su poznavali Denisa, šampiona omiljenosti u Vinkovačkom Novom Selu.