TIN SRBIĆ: Odgoda Olimpijskih igara je jedina prava odluka

Olimpijske igre prvi su put odgođene od drugog Svjetskog rata. Igre u Tokiju odigrat će se za godinu dana zbog pandemije koronavirusom, a reakcije iz zemlje i svijeta su pozitivne.

Bez pravog treninga i natjecanja sportaši i da sada sve stane teško da bi bili potpuno spremni za najiščekivaniji sportski događaj u svijetu.

Velika je očekivanja imao je naš najbolji gimnastičar Tin Srbić.

„Ovu odluku smo svi očekivali i priželjkivali. Mislim da je to trenutno jedina prava odluka s obzirom na sve što se u svijetu događa. Nadam se da ćemo što prije izaći iz ovih nevolja, nastaviti normalan život i da možemo onda iduće godine svi zajedno uživati u Olimpijskim igrama i da mi sportaši možemo u pravoj formi predstavljati Hrvatsku“, poručio je najbolji hrvatski sportaš u 2019.

Vizu za Tokiju izborila je i Ana Đerek.

„Priželjkivala sam da se Igre ipak ne održe u planiranom terminu nego da se da dovoljno vremena ovome svemu da se smiri i da mi sportaši imamo dovoljno vremena da se normalno pripremimo za Igre. Mjesec, dva izbivanja iz dvorane u sportu na vrhunskoj razini je stvarno puno. Ja osobno ovako dugo nisam izbivala iz dvorane ni nakon najvećih ozljeda“, rekla je sjajna splitska gimnastičarka.

Komentiraj