TIJELO MUŠKARCA U KUPI: Je li riječ o mladiću (20) čiji je pad u rijeku prijavila djevojka?!

U petak je u Kupi pronađeno tijelo mlađe muške osobe, a istražuje se je li riječ o mlađem muškarcu čiji je nestanak prijavljen.

Kako je objavila PU karlovačka, 29. listopada u večernjim satima, policija je zaprimila obavijest od državljanke Nizozemske da je njoj poznata muška osoba, 20-godišnji državljanin Kine, 24. listopada pao u rijeku Kupu na području općine Kamanje.

U novom priopćenju PU karlovačke se kaže:

U subotu 29. listopada, u večernjim satima, policija je zaprimila obavijest od državljanke Nizozemske da je njoj poznata muška osoba, 20-godišnji državljanin Kine, 24. listopada pao u rijeku Kupu na području općine Kamanje.

Slijedom toga su od nedjelje, 30. listopada, do jučer, 4. studenog, policijski službenici Policijske uprave karlovačke i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja poduzeli mjere i radnje traganja za osobom. Tijekom jučerašnjeg dana pronašli su tijelo mlađe muške osobe koje su izvukli iz rijeke Kupe.

Policijski službenici na mjestu događaja proveli su očevid, a u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja i identiteta osobe provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.