TI NE BOJ SE SINE: Riječi su to pjesme koju je svom sinu Anti posvetio Marko Perković Thompson

Marko Perković Thompson je putem društvenih mreža svom sinu Anti posvetio stihove pjesme, dok zdravstveno stanje mladića još uvijek nije poznato.

Sin našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona, 17-godišnji Ante Mihael Perković, u srpnju prošle godine je završio u bolnici i obitelj od tada prolazi kroz teške trenutke, a o njegovu stanju nema nikakvih vijesti.

Nakon što se duže vremena nije oglašavao na društvenim mrežama, Marko je sada na svom facebook profilu objavio riječi svoje pjesme “Ne boj se” koje je posvetio sinu.

“Ti ne boj se sine vjetra ni kiše, ni vala što pjeni. Ti ne boj se kćeri kad postanu tiše, oluje u meni. Dok vas ruka nepravde tjera, a sjećanje dušu pjeni. Tebe neka uvijek hrabri vjera i vode koraci njeni. Puste su ulice otkad te nema, a noći su tiše. Čujem svakim se danom otići sprema, vas sve više i više. Život je staza i trnja i cvijeća, ne daj da ti dušu slome. Teško je naći sreću na kraju svijeta, ona je u domu tvome”, dio je stihova koje je objavio.

Podsjetimo, osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.