TEŠKA NESREĆA U ZAGREBU: Autom naletio na električni romobil i usmrtio vozača (48)

U teškoj prometnoj nesreći u Zagrebu u subotu navečer poginuo je muškarac na skuteru.

Nesreča se dogodila oko 21:35 sati, na servisnoj cesti u zoni raskrižja Branimirove i Mandlove ulice.

Kako se doznaje od policije osobni automobil naletio je na muškarca na električnom skuteru.

Muškarac na skuteru poginuo je na mjestun događaja.

Nakon očevida PU zagrebačka oglasila se s detaljima u priopćenju:

Jučer, 9. listopada oko 21.30 sati, 28-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Servisne ceste u smjeru zapada.

Dolaskom do razine kućnog broja 10A Branimirove ulice nije se zaustavio kod prometnog znaka „Raskrižje s cestom s prednošću prolaska“, već je nastavio kretanje namjeravajući se uključiti na kolnik Branimirove ulice, kojom prilikom je prednjim dijelom automobila udario u prednji dio električnog romobila kojim je upravljao 46-godišnjak, a kretao se Servisnom cestom u smjeru istoka zadržavajući smjer kretanja ravno.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja, 46-godišnjak je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva uz stručnu pomoć policijskih službenika I. postaje prometne policije Zagreb.

Zbog očevida prometne nesreće promet vozila i pješaka kolnikom Servisne ceste koja spaja kolnik Ulica štefanovečki zavoj i Mandlovu bio je obustavljen od 21.35 do 1 sat.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 28-godinjeg vozača biti će podnijeta kaznena prijava nadležnom držanom odvjetništvu.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!