TEŠKA NESREĆA U LICI: U sudaru BMW-a i Mazde poginuo mladić (22)

Noćas je oko tri sata iza ponoći u mjestu Ličko Cerje u prometnoj nesreći poginuo mladić (22).

Dogodio se težak sudar automobila u kojem su sudjelovali BMW zadarskih registracijskih oznaka i Mazda također zadarske registracijske oznake, javlja GS press.

22-godišnji vozač iz Zadra poginuo je na licu mjesta. Drugi vozač iz BMW-a nije ozlijeđen.

Zbog nesreće je prekinut promet na državnoj cesti DC50 Gospić-Gračac u mjestu Ličko Cerje.

Očevid je u tijeku.

Nakon očevida policija je utvrdila kako je 22-godišnji mladić iz Zadra poginuo na mjestu u prevrtanju Mazde, a potom je na Mazdu naletio BMW, što policija tretira kao odvojenu prometnu nesreću.

“Noćas u 3:35 sati na dionici državne ceste broj 50 u mjestu Ličko Cerje dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak iz Zadra upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Gračaca, te uslijed neprilagođene brzine sletio ulijevo van kolnika te se odbio od drveta natrag na kolnik i zaustavio na krovu na sredini kolničkih traka. Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao na mjestu događaja”, objavila je policija.

Opisali su i kako je došlo do udara BMW-a.

“Potom u 3:39 sati u zaustavljeni automobil uslijed nepropisne brzine kretanja udara osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Gospića u smjeru Gračaca upravljao 22-godišnjak iz Gračaca. Vozač i 21-godišnji suvozač nisu ozlijeđeni”.