TEŠKA NESREĆA: Na području Petrinje poginule dvije osobe

U četvrtak, 30. lipnja, oko 22 sata, na državnoj cesti D37, na petrinjskom području u mjestu Graberje, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su dvije osobe ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjak automobilom sisačkih registracija pretjecao te udario u teretno vozilo koprivničkih registracija namijenjeno za prijevoz pčela, kojim je upravljao 65-godišnjak.

Od siline udarca teretno vozilo je sletjelo u odvodni kanal i zelenu površinu. Na mjestu događaja smrtno su stradali 77-godišnji vozač i 70-godišnja putnica, dok je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila 72-godišnja putnica.

Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, po čijem nalogu je naložena obdukcija poginulih osoba.

U vremenu od 30. lipnja od 22.30 sati do 1. srpnja do 3.35 sati zbog prometne nesreće za sav promet je bila zatvorena državna cesta D-37. Policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti posebno izvješće u svezi ove prometne nesreće.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!