SUĆUT JANDROKOVIĆA: Evo što kaže o umjetniku Massimu koji je otišao prerano

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji hrvatskog glazbenika Massima Savića. 

“Poštovana obitelji, s izrazitom tugom primio sam vijest o odlasku velikog hrvatskog glazbenika i pjevača, gospodina Massima Savića. U ime Hrvatskoga sabora i osobno primite izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja. Iza Massima Savića ostaje jedna od najplodonosnijih i najuspješnijih karijera na hrvatskoj glazbenoj sceni”, poručuje Jandroković.

“Nakon zapaženih nastupa u grupi Dorian Gray, vrhunac svog umjetničkog stvaralaštva ostvario je u samostalnim vodama što potvrđuju brojni hitovi te nagrade koje je dobivao od struke i od publike. Njegov upečatljiv glas, stil i zanos koji je unosio u interpretaciju svojih pjesama oduševljavali su široke krugove obožavatelja u Hrvatskoj i šire.

Tijekom dugogodišnje karijere napunio je i rasprodao brojne dvorane u Hrvatskoj, a najveću satisfakciju doživio je upravo na svom, nažalost pokazat će se i posljednjem, koncertu u zagrebačkoj Areni. Iako više nije s nama, Massimo će živjeti u svojim pjesmama i brojnim srcima publike koja ga je voljela i cijenila. Zadužio je hrvatsku glazbu i na tome ćemo mu uvijek biti zahvalni. Poštovana obitelji, još jednom primite iskrenu sućut u ovim teškim trenucima”, dodao je.