STRAVA U ZAGREBU: Ubio djevojku (18) u autu na parkirališu na Volovčici

policija, noć, hrvatska

Na zagrebačkoj Volovčici dogodilo se surovo ubojstvo. Ubijena je mlada djevojka, a osumnjičeni je priveden i nalazi se u policiji, kako se službeno doznaje.

Sve se dogodilo u Ulici Svetog Josipa u naselju Volovčica na parkiralištu, a djevojka je ubijena u automobilu s više uboda.

Policija je obavila očevid i ne iznosi još detalje o ubojstvu.

Majka djevojke (18), koja je stigla na mjesto strašnog događaja, sumnja kako je njezinu kći Kristinu Krapljan ubio njezin mladić D. K. (20).

On joj je, kako kaže, već više puta prijetio. On je imao i zabranu posjećivanja Kristininog prebivališta i boravišta, zabranu približavanja i uspostavljanja izravne ili neizravne veze.

Nije joj se smio približiti na razdaljinu bližu od 300 metara niti je kontaktirati. Ali to nije pomoglo da se ne osveti djevojci koja više s njim nije željela imati posla.

Zanimljivo je i to kako je riječ o mladiću koji je lani autom usmrtio pješaka na Sveticama.

Državno odvjetništvo tražilo je tada za njega pritvor, ali sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio ga je uz mjeru opreza – oduzimanje vozačke dozvole.

Sud je utvrdio i da je i pješak bio nepažljiv jer je prelazio na crveno svjetlo preko ceste.

“Na parkiralištu u osobnom automobilu, 20 godišnjak je oštrim predmetom 19-godišnjakinji zadao više ubodnih rana od kojih je ozlijeda preminula na mjestu događaja. Nakon što se osumnjičeni udaljio s mjesta događaja, ubrzo je došao u službene prostorije te se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja”, rekla je Mirela Ban z odnosa s javošću zagrebačke policije.

 

 

 

Komentiraj