STRAŠNA SLIKA KOD ZADRA: Pronađeno tijelo mrtve 22-godišnjakinje – javila se policija

Strava u Murvici Donjoj kod Zadra gdje je pronađeno beživotno tijelo djevojke, potvrdila je zadarska policija.

Dojavu o pronalasku tijela policija je dobila u 00:55, a kriminalističko istraživanje ztaje.

U Operativno-komunikacijskom centru nisu davali informacije jesu li na tijelu pronađeni tragovi nasilja.

Neslužbeno, radi o tijelu 22-godišnjakinje.

PU zadarska na kraju je izdala priopćenje:

Policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje zbog utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u svezi pronalaska tijela mrtve ženske osobe.

Naime, noćas u 00.55 sati policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, preminula ženska osoba u dobi od 22 godine.

Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Prema nalogu zamjenika ŽDO tijelo ženske osobe prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je danas provedena obdukcija kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola.

Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Očevidom, koji su proveli policijski službenici, na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.