STIGLE PRIJAVE ZBOG PROSVJEDA: No, umjesto za Glas poduzetnika adresirane za Glas naroda

Udruga Glas poduzetnika dobila je dvije prekršajne prijave, vjerojatno zbog prosvjeda koji se prošle srijede održao u Zagrebu protiv mjera vlade i Stožera.

O tome je obavijestio javnost izvršni direktor UGP-a Dražen Oreščanin na Facebooku.

Sve je stiglo poštom, ali na adresi nije bilo nikoga, pa pošiljke mogu mogu preuzeti tek sutra u pošti. Uz to, na pošiljci su pogrešno oslovljeni kao “Glas naroda” umjesto “Glas poduzetnika”.

Oreščanin o svemu piše:

“Dragi članovi Udruge i svi koji podržavate naš rad, danas nam je poštar donio dvije prekršajne prijave, ali na žalost nitko iz Udruge nije bio u uredu da ih preuzme pa ćemo ih preuzeti sutra na pošti i vidjeti o čemu se radi.

Pretpostavljamo da se prijave odnose na okupljanje koje smo imali prošli tjedan u centru Zagreba. U svakom slučaju sutra ćemo znati i objaviti o čemu je riječ, a u međuvremenu svakako podršku možete pružiti učlanjenjem na poveznici i dijeljenjem ove objave!

S obzirom na brojne presedane zadnjih dana u kojima je bilo velikih okupljanja građana na kojima se nije utvrdilo kršenje mjera, svakako se kanimo žaliti na prijave i tražiti odbacivanje istih, budući da jednaka pravda treba vrijediti za sve građane ove države. Hvala na podršci.

U svakom slučaju obratite pažnju da je i poštar nehotice ostavio obavijesti za Glas Naroda, a ne Glas Poduzetnika”, napisao je Oreščanin na Facebooku.

Komentiraj