SPISATELJICA MAJA SAČER: Što je zastupnik koji radi u interesu korporacija, banaka, masona – prodanist?!

Foto: Facebook
Foto: Mateja Vrčković/Facebook

Maja Sačer, spisateljica iz Zagreba, koja piše pjesme, priče, romane, poznata po romanu “Napaljena” i zbirci pripovjedaka “Božji grijesi” postavila je zanimljivu objavu na Facebooku u kojoj se pita – što je zastupnik koji radi u interesu korporacija, banaka, masona i ostale zlonamjerne klike?

Objavu Maje Sačar prenosimo u cijelosti:

Jeste skužili kako kupljeni i prodani zastupnici/političari (koji su u ogromnoj većini, čast izuzecima) kad god netko govori o interesu čovjeka i da nešto treba mijenjati u korist čovjeka, prodane duše ih optužuju za ‘populizam’ i ‘demagogiju’?

Ovo sam čula i od jednog SDP-ovca i jednog HDZ-ovca, da ne bi bilo zabune čije interese ove stranke zastupaju. Sigurno ne interese čovjeka.

Dakle, ako zastupnik radi u korist čovjeka, što mu je posao, onda je ‘populist’ i ‘demagog’.

A što je zastupnik koji radi u interesu korporacija, banaka, masona i ostale zlonamjerne klike? Lobijist? Klijentelist? Elitist? Korporatist? Prodanist?

Te prodane sluge imaju svoje učitelje propagande i PR-a koji su im rekli da koriste ove gore izraze kad god bi netko i pokušao govoriti o promjenama koje nisu u interesu njihovih gospodara.

To je jedna od mnogih metoda kontrole/ispiranja uma, stalno korištenje ključnih riječi kako bi se psiho-sustav obračunao s opozicijom, odnosno kako bi ušutkao sve koji misle.

Istu je stvar napravila agencija psiho-sustava, CIA, kad je izmislila termin ‘teoretičar zavjere’ i dala naputak (kupljenim i prodanim) medijima da ga koriste kako bi ušutkali i diskreditirali svaki glas istine i otpora.

Prodani i kupljeni ne misle, oni laprdaju floskule, laži i propagandu koju im posluže gospodari iz sjene. Ne nasjedamo više na te fore, ne?

Komentiraj