SOSA & LIVAJA: Budemo li pravi, neće biti nikakvih problema protiv Cipra

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dva su kvalifikacijska ogleda za Svjetsko prvenstvo u Kataru koje se igra sljedeće godine.

Vatreni u petak od 20:45 gostuju na Cipru, dok u isto vrijeme u ponedjeljak dočekuju Slovačku u Osijeku. Utakmicu s Ciprom najavio je Marko Livaja.
“Cipar igra dosta defanzivno. Pratio sam ih dok sam igrao u Grčkoj, dosta sam ih gledao od tamo. Imaju neke kvalitetne pojedince, ali ako budemo pravi, naša pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Moramo biti strpljivi, oni će nas vjerojatno čekati s pet igrača u obrani, ali imamo dovoljno iskusne igrače i mislim da neće biti nikakvih problema”, poručio je Livaja.

Marko Livaja i Andrej Kramarić i odlično su se slagali protiv Slovenije na Poljudu, a dobru suradnju očekujemo i na Cipru.

“Nije se teško razumjeti u igri s njime. Na Poljudu smo odigrali dobro, a sada je to neka nova utakmica, druga momčad i ne opterećujem se time. Dao nam je izbornik već neke smjernice kako bi trebali igrati, a vidjet ćemo kako će to izgledati na Cipru”, dodao je Marko Livaja.

Drugi put među Vatrenim senatorima našao se i talentirani Borna Sosa, koji se nada punom plijenu iz ovog ciklusa i plasmanu na Svjetsko prvenstvo.

“Mislim da je najbitnije pobjediti obje utakmice i približiti se Svjetskom prvenstvu. Ako ćemo biti pravi kao i prije mjesec dana, to neće biti problem”, rekao je Sosa, a onda otkrio što za njega znači sam plasman na SP.”Za mene je to ostvarenje svih snova što se tiče nogometa. Imam veliku inspiraciju za to da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo što prije moguće. Bit će to spektalularno i jako kvaliteto Svjetsko prvenstvo. To je potencijalno zadnje natjecanje i Ronaldu i Messiju i Modriću koji su sjajni igrači”, zaključio je Sosa.

Komentiraj