ŠOK NA SUĐENJU: Spremačica optužila Tarika Filipovića da ju je napastovao

Podijelite članak

Spremačica Anica Jurilj, koja je radila kod našeg poznatog tv voditelja Tarika Filipovića, se tereti da je njega i suprugu Lejlu “olakšala” za 150 tisuća kuna, na koliko je procijenjena ukradena zlatnina, te za još 5000 eura i 100 kanadskih dolara.

Anica Jurilj, koju tužiteljstvo tereti za krađu prstenja, lančića, narukvica, ali i gotovine supružnika Filipović i Fehime Šehović, punice Tarika Filipovića, na sudu je rekla: “Ne smatram se krivom”.

Potom je optužila Tarika Filipovića da ju je pokušao seksualno napastovati. “Radila sam kod njih od 2010. do 2013. godine. I sve je bilo odlično. Tog 11. ožujka 2013. Tarik i ja smo ostali sami kod kuće, a Lejla i njezina majka su otišle vani. Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je Tarik prišao s leđa i počeo me navlačiti za ramena, aludirajući na seksualne radnje. Počeo me dirati. Bila sam izvan sebe, odgurnula sam ga pitajući ga: Što ti je, što to radiš?”, ispričala je Jurilj na sudu, kako piše Jutarnji list.

Rekao mi je ‘što je tebi, zar ne znaš da ljudi imaju svoje slabosti’. Ja sam se izderala na njega i rekla mu ‘zar te nije sram’. Bila sam šokirana, sva sam se tresla, a on se smijao i rekao mi da se smirim i da će mi sve nadoknaditi.

Ističe kako mu je potom poručila da će svima reći kakav je i što je napravio. Prema njezinim riječima, Tarik Filipović joj je poručio da će joj sve nadoknaditi. U jednom trenutku Lejla i njezina mama vratile su se doma, što je ona, kako je ispričala, iskoristila da izađe iz stana i ode kući.

“U tramvaju sam vidjela da mi je u torbi zlatnina”, rekla je Jurilj, tvrdeći da ju je Tarik unutra stavio.

A kada ju je sudac pitao zašto nije ranije izašla s ovom pričom, Anica Jurilj je rekla kako to ne može objasniti: “Jednostavno moja situacija nije bila takva da ja mogu podnijeti tužbu”.

Tarik je sve komentzirao kratko: “To su odvratne laži!”

Komentiraj